Gillar du IT? Köp en elektrisk handdukstork!

Lika enkelt som du kan koppla de flesta eluttagen i hemmet till en app eller fjärrkontroll, kan du också koppla till eluttaget eller installationen för din handdukstork. Redan innan du klivit upp ur sängen kan du sätta på den så att handduken är varm när du är redo att duscha, och samma sak om du är på väg hem efter till exempel en träning.

En handdukstork el – varmt, gott och torrt

Det finns många fördelar med en handdukstork el, du får en varm och torr handduk att torka dig med, det blir mindre fukt i badrummet och luftkvaliteten blir bättre. Det finns många olika sorters handdukstorkar att välja mellan och du kan enkelt passa in den i badrummets design och efter vilka funktioner du vill ha. För dig som gillar att kontrollera hemmet via en app är naturligtvis en handdukstork el det bästa valet. Lista den utformning och funktion du vill ha, samt hur den kopplas in och jämför. På Rörfokus kan du finna många olika modeller – allt ifrån raka, höga handdukstorkar till galler och hängare för flera handdukar.

Välj en design du gillar

Rörfokus har både en onlinebutik och ett fysiskt varuhus med kontor i Gävle. Här finns lång erfarenhet och handdukstorkar som passar alla. Det finns vackra torkar i borstat rostfritt stål, krom, mässing och det sofistikerade mattsvarta eller den mer blygsamma vita färgen. Du kan exempelvis ha en handdukstork med svängbara armar så att den kan ligga platt mot väggen när du inte använder den. Om du vill matcha kranar och annat i badrummet kan du köpa detta också.

Rörfokus har flera modeller när du ska välja en handdukstork el. De har tusentals produkter för badrummet i sitt sortiment och du kan få goda råd om allt som rör badrum. Om du delar med dig av din badrumsvision kan de hjälpa dig så att designen också blir praktisk.

Posted in Okategoriserade